Trailer till The Predator

Blodburkarna har öppnats!

Så var det dags igen — ingen har rört en Hollywood-franchise på över 10 sekunder och man måste därmed göra en reboot, byta ut alla skådisar samt försöka toppa allt som tidigare gjorts.

Efter att ha sett trailern har jag dock ett tips till filmmakarna — sluta visa allt i trailers, och sluta visa monster i dagsljus och helbild, SNÄLLA! Även om ni inte bräcker rekordet, där Jurassic World: Fallen Kingdom spoilade filmens slut i trailern, så visar ni alldeles, alldeles för mycket.

The Predator-trailer

Den som ändå är nyfiken och vill ta sig en titt på både monster och vändningar i storyn kan kika på den officiella trailern, som 20th Century Fox nu publicerat på YouTube:

Klart är i alla fall att det dyker upp monster, lite skådisar från bl.a. X-Men: Apocalypse (Olivia Munn), Narcos (Boyd Holbrook) och Dexter (Yvonne Strahovski) samt att blodet sprutar både här och där.

Svensk biopremiär

The Predator har svensk biopremiär den 13 september 2018.

Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln