Trailer till Zack Snyder's Justice League

Ta en första titt på när DC-superhjältarna samlas igen i Zack Snyder's Justice League.

Likt mig kanske ni undrar — vad tusan är det som pågår? Varför släpps floppen Justice League på nytt, och vad gör namnet Zack Snyder i titeln? Jo, här verkar någon ha kommit på idén att göra om filmen Justice League till en miniserie bestående av fyra avsnitt på en timme vardera.

Filmen ska alltså bli fyra timmar lång och Zack Snyder, som gett oss filmer som 300 och floppen Sucker Punch, ska bestämma hur den ska vara. Som grädde på moset säger Snyder dessutom att han aldrig har sett den ursprungliga klippningen av Justice League, så det bäddar minst sagt för succé.

Miniserien kommer att ha uppdaterade specialeffekter och vara omklippt för att då sträcka sig till den nya — betydligt längre — speltiden.

Visas på HBO Max

Miniserien Zack Snyder's Justice League kommer att visas på den nya streamingtjänsten HBO Max, som inte finns tillgänglig här i Norden ännu. Denna nya tjänst är en typ av komplement till det vanliga HBO, där deras nya och större investeringar läggs för tillfället.

Huruvida vi som bor i Sverige kommer att få tillgång till HBO Max är fortfarande oklart — vi ställde frågan till HBO Nordic, som faktiskt inte hade något svar just nu.

Trailer

Om du vill se trailern till Zack Snyder's Justice League finns den att se här nedanför:

Miniserien börjar visas på HBO Max under 2021.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Artikeln har en kommentar:

  1. Björn Långström
    Björn Långström23 augusti 2020

    Bara jag som tycker att det är ett otroligt märkligt val att släppa filmen/miniserien i det förlegade 4:3-formatet? 🤔

Kommentera den här artikeln