Se prologen till Jurassic World: Dominion

Prologen som tidigare bara visats innan Fast & Furious 9 på IMAX kan nu ses av alla online.

Först till sommaren nästa år förväntas Jurassic World Dominion ha premiär på bio, men Universal har alltså redan släppt en prolog till filmen. Prologen var från början tänkt att vara öppningen på själva filmen, men efter att Colin Trevorrow bestämt sig för att stryka det från filmen så släpptes det ändå som en fristående prolog.

Ärligt talat visar väl prologen inte så himla mycket och kan i mina ögon knappast räknas som en riktig prolog till den kommande filmen, det känns mer som en lång teaser. Med tanke på myggan skulle det dock kunna tas som en prolog till hela Jurassic-serien.

Vad vi däremot bjuds på är en resa 65 miljoner år tillbaka i tiden för några fantastiskt snygga scener med en mängd olika dinosaurier, varav flera inte setts i någon Jurassic-film tidigare. Sedan hoppar vi till nutid där en T-Rex jagas av en helikopter och går lös på en drive in-bio.

Vad allt detta leder till får vi se någon gång till sommaren då Jurassic World Dominion just nu har planerad biopremiär 10 juni 2022.

I filmen återser vi Chris Pratt och Bryce Dallas Howard från de två första Jurassic World-filmerna, och vi kommer även bjudas på Sam Neill, Laura Dern och Jeff Goldblum tillsammans i samma film igen för första gången sedan Jurassic Park.

Prologen


Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln