Teaser till Obi-Wan Kenobi

Äntligen levererar Disney en trailer till hypade Star Wars-serien Obi-Wan Kenobi.

Som vi tidigare skrivit om kommer Obi-Wan Kenobi ha premiär 25 maj, exklusivt på Disney+. Mycket mer information än så hade vi inte då, och har fortfarande inte. Vi har fortfarande inte fått veta något mer om vad serien ska handla om, mer än att den utspelar sig tio år efter Star Wars: Episod III – Mörkrets hämnd.

Nu har vi dock äntligen fått en teasertrailer innehållandes massor av ledtrådar till vad som komma skall. För att inte spoila teasern för er som vill uppleva den helt rena från påverkan så nöjer vi oss med att säga att det ser minst sagt lovande ut.

Sedan sist har det bekräftats att John Williams återvänder till Star Wars och gör musiken till serien, vilket såklart är guld värt vad gäller stämning och känsla.

Serien regisseras av Deborah Chow och på skådespelarsidan ser vi Ewan McGregor, Hayden Christensen, Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma och Rupert Friend för att nämna några.

Se trailern nu, och missa inte logon för Disney+ i slutet.


Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln