The Rock och Emily Blunt i ny film

The Rock och Emily Blunt i ny film

Duon Dwayne Johnson och Emily Blunt har inte ens hunnit bli aktuella med sin första film tillsammans innan de är klara för nästa film.

Innan Disney-äventyret Jungle Cruise — som är en film helt och hållet inspirerad av attraktionen på deras nöjesparker — har haft premiär står det klart att Dwayne Johnson och Emily Blunt kommer att göra ytterligare en film tillsammans; superhjältefilmen Ball and Chain.

Superhjältar som samarbetar

Filmen Ball and Chain kommer att handla om två personer som får superkrafter, men som inte kan nyttja dessa superkrafter om de inte åsidosätter sina egna åsikter om varandra och samarbetar.

Jag tycker både Johnson och Blunt har gjort många bra filmer på sistone, så jag ser fram emot i stort sett det mesta de gör.

Premiärdatum

Det finns ännu inget datum för Ball and Chain, vilket är förståeligt eftersom de precis tillkänagivit skådespelarna, men preliminärt har filmen premiär under nästa år, alltså 2021.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln

    Aktuellt på bio

    Senaste trailers

    Senaste posters