Trailer till Dark säsong 3

Snart är det dags för den sista säsongen av Dark att ha premiär på Netlix — och nu finns en riktig trailer.

För ett par veckor sedan skrev jag om en teaser till säsong 3 av den tyska science fiction-serien Dark, och nu har det precis släppts en riktig trailer inför säsongen som kommer att binda ihop de trådar som lagts ut under de två första säsongerna.

Trailer till säsong 3

Trailern till den tredje och sista säsongen av Dark finns nu att se här nedanför:

Precis som tidigare förhandstitt blir jag riktigt pepp på denna, och är rätt så spänd på hur den sista säsongen kommer att utspelas — jag har faktiskt ingen aning just nu. Och det är just det som är charmen med serien, man vet inte vilken vändning den kommer ta.

Se den på Netflix

Dark är något så pass ovanligt som en välskriven science fiction-serie som redan från första avsnittet har haft planen klar för hur den ska sluta; det var alltid tänkt att vara tre säsonger, och de allra första sakerna som händer i serien hänger ihop med allt annat som händer under seriens gång.

Frågor om människans fria vilja och tidresor i allmänhet återkommer i varje avsnitt och ställer hela handlingsutvecklingen på sin spets gång på gång.

Tredje säsongen

Den 27 juni 2020 finns den tredje säsongen av Dark att se på Netflix. Har du inte sett de tidigare två säsongerna är det alltså hög tid att börja nu — men glöm inte bort att se den på originalspråket tyska med svensk text, istället för någon av de dåliga dubbningar som finns att välja på Netflix.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln