Veckans tips: Andor

Disney fortsätter expandera Star Wars-universumet — nu har äntligen Andor premiär!

Med Star Wars-filmen Rogue One, som utspelar sig innan Star Wars: Episod IV – Ett nytt hopp, fick vi en unik inblick i arbetet "bakom kulisserna" som ledde till att ritningarna för dödsstjärnan hamnade i rebellernas händer.

Filmen var en frisk fläkt med sin smutsiga stil och farliga uppdrag, samtidigt som den förklarade något som många kanske hade grubblat på genom åren.

"Andor" fortsätter berättelsen

En av huvudkaraktärerna i Rogue One är Cassian Andor — spelad av Diego Luna — och med den här serien får vi lära oss mer om honom och vilka äventyr han varit med om. I övriga roller ser vi bland annat Stellan Skarsgård som Luthen Rael, Genevieve O'Reilly som Mon Mothma, Adria Arjona som Bix Caleen och Alex Ferns som Sergeant Kostek.

Premiär imorgon

Andor börjar visas på Disney+ imorgon, onsdag 21 september, och om du inte har ett abonnemang redan kan du just nu skaffa ett för 19 kr.

Trailern kan du se här:


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln