Veckans tips: Pain Hustlers

Emily Blunt kämpar för att uppfostra sin dotter, tar ett jobb på ett misslyckat läkemedelsföretag och hamnar mitt i en brottsutredning.

Liza Drake är en ensamstående mamma som drömmer om ett bättre liv för sig själv och hennes dotter. Efter att precis ha förlorat sitt jobb träffar hon av en slump läkemedelsförsäljaren Pete Brenner. Det får hennes ekonomiska situation att blomstra och livet leker, men leder henne samtidigt in på en moraliskt tvivelaktig väg.

Att ta itu med det försämrade medicinska tillståndet för hennes dotter och en växande medvetenhet om den förödelse hennes arbetsgivare orsakar tvingar Liza att se över sina val, allt medan hon står i centrum för en federal brottsutredning.

Pain Hustlers bygger på verkliga händelser och är regisserad av David Yates och bygger på en bok av Evan Hughes.

I huvudrollen som Liza ser vi Emily Blunt och hennes dotter Phoebe spelas av Chloe Coleman. Kollegan Pete spelas av Chris Evans och Andy Garcia ikläder sig rollen som deras chef Dr. Neel

Pain Hustlers har premiär på Netflix imorgon, 27 oktober.

Trailer


Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln