Veckans tips: The Continental

Miniserien med det onödigt långa namnet "The Continental: From the World of John Wick" har premiär imorgon.

I våras firade John Wick: Chapter 4 stora framgångar på vita duken och hyllades som den bästa filmen i serien. Nu är det dags för en miniserie i tre delar att berätta om hur en ung Winston får kontroll över hotellet lönnmördare föredrar att bo på, The Continental.

Serien utforskar ursprunget till det ikoniska hotellet i John Wick-universumet genom en ung Winston Scotts handlingar, när han släpas in i 1970-talets New York City för att konfrontera ett förflutet som han trodde att han hade lämnat bakom sig. Winston lägger an en dödlig kurs i hotellets mystiska undre värld i ett försök att erövra hotellet där han så småningom kommer härska.

I serien får vi se unga versioner av Winston Scott och Charon från John Wick-filmerna spelas av Colin Woodell och 315615 och dessutom ser vi Mel Gibson i rollen som Cormac O'Connor. I övriga roller ser vi bland andra Mishel Prada, Hubert Point-Du Jour, Nhung Kate och Katie McGrath

I Sverige visas The Continental: From the World of John WickAmazon Prime Video och det första avsnittet har premiär imorgon, fredag 22 september. De två följande avsnittet levereras de två nästföljande fredagarna.

Trailer


Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln