Trailer till Yes, God, Yes

Ännu en kortfilm har nu blivit till långfilm i Hollywod — här är första trailern till komedin Yes, God, Yes med Natalia Dyer från Stranger Things i huvudrollen.

Jag har tidigare skrivit en artikel om kortfilmer som blivit långfilmer i Hollywood, och nu är det dags för ännu en; Yes, God, Yes. Filmen handlar om att som tonåring utforska både internet och sig själv, och vilka problem den kombinationen kan innebära.

Trailer

Nu har den första trailern kommit, som finns att se här nedanför:

Filmen är som sagt baserad på en kortfilm, som utöver att den hette samma sak dessutom också hade Natalia Dyer i huvudrollen. För den som är intresserad av att se kortfilmen finns den satt se i sin helhet här nedanför:

Något premiärdatum för Yes, God, Yes är ännu inte satt, men den har visats på filmfestivalen South by Southwest redan i mars förra året och kommer ha biopremiär när biograferna öppnar upp igen.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln