Ta en titt bakom kulisserna på Annabelle: Creation

Svenska regissören David F. Sandberg tar oss med bakom kulisserna på Annabelle Creation, som hade Sverigepremiär i onsdags.

Efter att ha gjort viral succé med sin och sin hustrus kortfilm Lights Out blev David kontaktad av Hollywood, som var intresserade av att göra långfilm av konceptet. Sagt och gjort — långfilmen Lights Out, som David regisserade, hade premiär 2016 och gjorde stor succé.

Nu är han tillbaka med Annabelle Creation, en skräckfilm som utspelar sig i Conjuring-universumet, men innan Annabelle (som i sig redan är en prequel-film till The Conjuring och The Conjuring 2).

Bakom kulisserna-material

David har sedan länge lagt upp videor på YouTube under användarnamnet "ponysmasher" — dels lägger han upp parets kortfilmer, dels videor om filmskapande.

Nu har han publicerat fem kortare videor där han pratar om hur det är att regissera film, och han blandar detta med bakom kulisserna-klipp från inspelningen av Annabelle Creation. Riktigt kul!

Del 1

Del 2

Del 3

Del 4

Del 5

Vi tackar David för att han tar sig tid att dela med sig till sina fans!

Annabelle Creation hade premiär i onsdags, 9/8. Se den på bio!

Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln