Tenet flyttas fram

Filmstudion Warner Bros meddelar att de flyttar fram premiären av Tenet eftersom alla biografer inte hinner öppna — men inte så långt fram som man kan tro.

Så kom beskedet som en del misstänkt skulle vara oundvikligt; den kommande blockbustern Tenet får ett framflyttat premiärdatum.

Nytt premiärdatum

Det nya premiärdatumet för Tenet världen över är den 31 juli 2020, alltså två veckor efter det första datumet, den 17 juli.

Inte fullt så farligt som man hade kunnat tro, med andra ord, och förhoppningsvis behöver de inte skjuta upp premiärdatumet ytterligare efter detta.

Biograferna öppnar

Som vi skrev igår öppnar biograferna här i Sverige upp successivt från och med den 24 juni 2020, vilket innebär att biograferna hinner vara öppna i fem veckor innan Tenet ska börja visas.

Det kommer att finnas färre bokningsbara sittplatser i salongerna, och det känns som ett bra sätt att begränsa spridningen av coronaviruset när man så sakteliga öppnar upp samhällena igen.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln